I dag har jeg snekret sammen en treretters for mamma har vært på besøk.
Vi startet med fritert scampi, som er fritert med sesamfrø og brødkrumme. Disse serveres med søt chilisaus for dipping. Husk å fjerne tarmen på scampien.
Den marineres så i en blanding av to fedd hvitløk, 2 ss fishsauce og 2 ss oystersauce. Dette helles over i litt tid før du skal fritere.
Scampiene dyppes så i hvetemel, i en blanding med to rørte egg og til slutt i brødkrumme og sesamfrøblanding. Friteres i soyaolje til de blir gylne. La de renne av på papir før de serveres.

Kyllinglår er litt herk og beine ut, men blir veldig godt. Det er litt mer smak i de enn i brystet. Denne retten er også veldig god med lammekjøtt. Må kokes opp mot tre timer.

Måltidet ble avsluttet med herlige sjokoladefondanter. Det er ikke alltid så lett å få den perfekt. Så ettersom dette er en ærlig og upretensiøs blogg viser jeg resultatet som det er:


Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar