torsdag 11. februar 2010

Chili con Carne




Enkel og digg onsdagsmat. Chili con carne etter oppskrift fra Jamie Oliver. Oppskriftenskrev jeg på en post-it lapp for noen år siden og glemte visst å skrive kvantum på ingrediensene. Det gjør at den blir litt forskjellig hver gang, men god.

Ingredienser:
500gr karbonadedeig
2 gule løk
Fersk rød chili hakket
To fedd hvitløk
1ts spisskum
2ts chilipulver eller cayenne pepper
Soltørkede tomater, kjøres i kjøkkenmaskin til puré
2 tomater på boks
Røde kidney beans eller chili bønner

Sånn gjør du:
Stek karbonadedeigen i olje og tilsett løk og hvitløk. Tilsett spisskum, hakket chili, chilipulver og soltørkede tomater. Bland godt. Tilsett tomater på boks og bønner. La småkoke i ti minutter. Serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar