søndag 2. mai 2010

Carpaccio, lammesadel og pannacotta

Besøk på arbeidernes dag, da må det diskes opp.

Til forrett ble det carpaccio av okse indeefilet. Av tilbehør hadde vi ristede pinjekjerner, sitronsaft, god olivenolje, salt&pepper, ruccola og revet parmesan.



Til hovedrett serverte vi helstekt lammesadel med timiansjy og auberginepurè.

Vi var fire stykk og jeg kjøpte inn 1,5kg sadel. Den ble saltet og pepret før den ble brunet i panna. Så la jeg den i en ildfast form som var smurt med smør. Sadelen oppi og to fedd hvitløk og estragon over. 200 gr med steketermometer til Ca 65 grader.

Auberginepurè lages ved å helsteke to stykk til de er møre igjennom. Etterpå skraper du ut kjøttet, og freser den med stavmikser med to fedd hvitløk og litt smør.

Garnityr var sopp og orange paprika og en potetpurè med sellerirot og jordskokk.



Til dessert ble det pannacotta med rørte jordbær. Mmmmmmm.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar